Najbolji filmovi i serije iz Srbije.Sa ogromnim izborom Vaših omiljenih srpskih kanala, imaćete osećaj kao da nikada niste ni otišli od kuće.
Bez obzira koje ste godište, pronaći ćete baš ono što tražite; omiljene klasike, nova izdanja, popularne TV
serije, koncerte, političke komentare i crtane filmove koje će vaša deca obožavati.

Srpska TV Australija je „kupovina na jednom mestu„ najboljih zabavnih, informativnih i sportskih
programa iz regiona, uključujući hrvatske, srpske, makedonske i druge programe.

Ako ste sportski fanatik, filmofil ili vam jednostavno nedostaje domovina, Srpska TV Australija vam nudi
program koji je savršen za vas i vašu porodicu.

Pretplatite se danas i počnite da uživate u svojim omiljenim domaćim TV sadržajima. 
 
 • RTS SAT
  RTS SAT je Australijski pružalac Radio Televizije Srbije RTS, Nacionalnog javnog servisa Republike Srbije. Programsku šemu RTS-a čine emisije o srpskoj istoriji, kulturi i nasleđu kao i informativni, sportski i zabavni programi. RTS svakodnevno nudi srpskim gledaocima u Americi najnovinije zabavne emisije iz Srbije uključujući vesti iz DNEVNIKA u trajanju od 30 minuta.
   
 
 
 • RTRS
  Radio Televizija Republike Srpske, odnosno RTRS je javno radiodifuzni servis organizacija Republike Srpske entiteta Bosne i Hercegovine. Sa sedištem u Banja Luci, RTRS emituje 24-časovni televizijski program, kao i jednu radio stanicu koja se naziva Radio Republike Srpske. RTRS program uključuje uređivačke vesti i političke programe, uredništvo za zabavu i sport, film kao i dokumentarni, kulturni i obrazovni program.
 
 
 
 • RTV 1 & RTV 2
  RTV Vojodina je raznolik kanal, koji 24 sata emituje najbolji TV sadržaj iz Vojvodine. Od standardnih vesti tokom celog dana, do zabavnih emisija i emisija sa gorućom tematikom, RTV Vojvodina je kanal koji dopunjuje kanal RTS SAT i sigurno će biti omiljeni kanal u Vašem domu.
 
 
 
 • OTV
  OTV je komercijalni film kanal zamišljen kao zabavni kanal, koji se sastoji od igranih filmova, dokumentaraca, muzičkih spotova, koncerata i emisija proizvedenih u bivšoj Jugoslaviji. Budući da je usmerena prema filmskoj proizvodnji na bivšu Jugoslaviju, program takođe uključuje kratke serijalizovane vinjete posvećene istoriji filmske produkcije iz regije.
 
 
 
 • KLASIK TV
  KlasikTV je 24-satni komercijalni kanal sa besplatnim filmovima iz regije, sa pregršt vrhunskih dokumentaraca, TV serija i klasičnih hit filmova, upotpunjen originalnim filmskim najavama. Povremeno, kanal prikazuje modernizovane verzije starih filmova, naročito nemih filmova koji su upotpunjeni muzikom novijeg aranžmana. Takođe, između dugometražnih filmova emituju se i specijalne emisije o glumcima i glumicama klasičnih filmova.
 
 
 
 • K3
  TV K3 emituje 24 sata programa dnevno, od čega više od 5 sati vlastite produkcije u 10 emisija koje se kreiraju prema željama i interesima gledalaca RS. Za to se brinu 35 stalno zaposlena radnika i brojni vanjski saradnici. K3 televizija je kao savremena tv kuća koja deluje u urbanoj sredini, čiji program nosi taj duh urbanosti, ali nikako ne zaboravlja vrednosti i običaje ovoga kraja.
 
 
 
 • DM SAT
  U toku 24 sata, DM SAT-a emituje najbolju muziku i muzičke emisije uključujući video spotove koji obuhvataju period 60-tih godina pa sve do danas sa područja bivše Jugoslavije. DM Sat pruža gledaocima mogućnost da aktivno učestvuju u kreiranju programa putem SMS poruka. Možete uputiti svoje muzičke želje, slati predloge i komunicirati sa timom koji stoji iza DM SAT programa.
 
 
 
 • PINK
  Zvanično najgledanija televizija u Srbiji. Pink proizvodi i emituje visoko kvalitetne domaće i strane programe, popularne televizijske serije, filmove, sapunice, muzičke i zabavne emisije, strane i domaće rijaliti emisije. Paket sa 22 Pink kanala dizajniran je tako da ispuni i pokrije sve potrebe i ukuse našeg širokog spektra publike.